Kwaliteits bed- en badtextiel sinds 1975

In 1975 startte onze vader Rinus Veenma met een geheel eigen kijk op kwalitatief bed- en badtextiel het bedrijf op onder de naam ‘Dommelin’. Dankzij zijn grote liefde voor textiel en de daaruit voortkomende hoge kwaliteit vonden vele stoffen hun weg naar beddenspeciaalzaken en hun tevreden klanten.

Wij als tweede generatie van de familie kwamen er al gauw bij in 1986. Door het bundelen van onze krachten groeide Dommelin al snel uit tot een gewild Nederlands textiel leverancier. Door onze hulpbehoevendheid kwamen wij er al gauw achter dat er in de branche grote vraag is naar textiel geleverd op maat. Zo besloten wij al snel vanuit ons eigen textiel atelier de service voor maatwerk aan te bieden. Door deze stap groeide ons bedrijf al snel uit tot Nederlands grootste maatwerk leverancier.

Onze vader Rinus heeft maar liefst tot zijn 72e levensjaar al zijn ziel en zaligheid in deze onderneming gestoken. Dommelin wordt sinds 1995 door ons als tweede generatie (Bob Veenma & Els van der Sande- Veenma) verder geleid, ondersteund door ondertussen al een hecht team van ca. 15 medewerkers.


Dé Nederlandse beddengoed specialist

Met ons eigen atelier in Tilburg, kunnen wij alle maatwerk vragen beantwoorden. Door onze kijk op textiel en de daarbij gecreëerde visie kunnen wij trots zeggen dat wij uniek zijn in Nederland. Met maar liefst 181 verschillende kleuren en stoffen presenteren wij met Dommelin een zeer brede collectie die iedere slaapkamer een prachtige uitstraling kan bieden zoals de klant die voor ogen heeft en die een heerlijke slaapbeleving biedt.  

Door ons brede scala aan kleuren en mogelijkheden positioneren wij ons als dé Nederlandse beddengoed specialist. Het brede kleurenpalet aan katoenstoffen bieden wij in vele kwaliteiten en in alle gewenste maten. Allen van de beste kwaliteit en met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Wij bieden een zeer uiteenlopende collectie dat altijd nét iets anders is dan de huidige trend.
Onze collectie is bestaat uit rijke en kwalitatieve stoffen met hoogwaardige weef-, borduur- en druktechnieken, geproduceerd door de beste Europese leveranciers.

Bij het uitzoeken van onze collectie, komt ons vrije gevoel in creativiteit en diepe passie perfect. Met oog voor detail en gevoel voor kleur zoeken wij de mooiste stoffen uit voor unieke dessins en accessoires die mooi met elkaar combineren. De collectie biedt een stabiel en veelzijdige keuze van klassiek broderie tot eigen samengestelde uni kleuren.


De kernwaarden van Dommelin

Bij Dommelin staat de mens centraal. Wij hechten veel waarde aan een gezonde en plezierige werkomgeving voor alle medewerkers, zowel van onze toeleveranciers als ons eigen team. Onze drive om steeds weer een fraai en eerlijk natuurproduct te maken wordt positief beïnvloed door het grote aanbod vanuit onze Europese leveranciers. Wij zijn trots om te kunnen benoemen dat wij samenwerken met gepassioneerde toeleveranciers uit Europa met een gezond bedrijfscultuur die zorgen dat stoffen volgens de Dommelin normen worden gemaakt.

Naast onze passie voor het leveren van een hoge kwaliteit staat klantgerichtheid staat bij ieder van ons hoog in het vaandel. Het hebben van onze eigen atelier en het daardoor kunnen leveren van maatwerk is hier het grote voorbeeld van. Onze hulpbehoevendheid en klantgerichte mentaliteit en draagt bij aan de goede basis voor een open en plezierige samenwerking. Door enthousiasme en betrokkenheid die wij ieder in ons team voelen, leidt als vanzelf tot een persoonlijke en toegewijde benadering van onze klanten.


Vakkundig, betrokken en kwaliteit


3 eigenschappen waar wij voor staan