Hoeslakens

Dommelin hoeslakens zijn er in vele varianten. Met jarenlange ervaring en veel kennis van de vakhandel kunnen we u een collectie van hoeslakens bieden die geschikt is voor vrijwel alle typen en maten matrassen en de sterk uiteenlopende wensen van de consument.


De Uni-collectie biedt vele moderne kleuren en verschillende kwaliteiten; van makkelijk in onderhoud tot een luxe uitstraling. Met onze Jersey, Microvezel en Flanel collectie kunt u rekenen op een comfortabel, kwalitatief en zacht hoeslaken, door de elasticiteit passen ze makkelijk om ieder matras.Informatie

Onze hoeslakens zijn leverbaar in veel uiteenlopende kwaliteiten, allen met andere producteigenschasppen. Behalve microvezel en linnen zijn alle hoeslakens gemaakt
van 100% katoen en daarmee goed vochtabsorberend.

- katoen: makkelijk in onderhoud
- percal: koel, glad en comfortabel
- satijn: pure luxe met sprankelende kleuren
- linnen: voor de ware liefhebber van een mooi natuurproduct
- microvezel: blijf altijd droog door een goede vochtregulatie
- jersey: voelt lekker zacht en warm, en licht strak
- jersey deluxe: voelt extra zacht en licht extra strak
- jersey finest: de top in jersey, ook geschikt voor hoge matrassen
- molton: de noodzakelijke bescherming van uw matras

Hoekhoogtes

Alle hoeslakens worden uitgevoerd met elastiek rondom. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm en het hoeslaken blijft goed liggen. De hoeslakens worden gemaakt met een hoekhoogte van 30 cm waarmee ze om de meest gangbare matrassen passen. De jersey deluxe, finest en microvezel hebben zelfs hogere hoekhoogtes, hiermee geschikt voor de hoogste matrassen.

Bij gebruik van een matras en daarop een toppermatras raden we altijd aan om hiervoor 2 hoeslakens te gebruiken, hiermee blijven de hoeslaken beter om de matrassen zitten en verschuiven ze niet.

Voor topper matrassen bieden we 2 speciale topper hoeslakens met een hoekhoogte van 5-9 cm en 10-14 cm.